Nieuws

 • Tijdens Movie and More op 5 maart zal de film ‘On The Basis Of Sex’ vertoond worden: het waargebeurde verhaal over juriste Ruth Bader Ginsburg, momenteel één van de negen rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof die veel betekend heeft voor vrouwenrechten en emancipatie wereldwijd
  We hopen op veel bezoekers, voor een gezellige avond en een goede opbrengst voor ons project dit jaar: School for Justice

  Publicatiedatum

 • Op 29 november heeft de gemeenteraad van Ede, geïnspireerd door Soroptimistclub Ede, een motie aangenomen om jaarlijks in de periode tussen 25 november en 10 december nadrukkelijk aandacht te besteden aan de actie Orange the World.

  Publicatiedatum

 • #OrangetheWorld : ook in Ede is op 25 november in het kader van de de Internationale Dag tegen geweld tegen vrouwen een oranje statement gemaakt. In de gemeenteraadsvergadering van aanstaande donderdag zal bovendien een gemeenteraadslid een motie indienen die betrekking heeft op dit onderwerp. Hoe meer mensen op de publieke tribune met een oranje touch, hoe beter.

  Publicatiedatum

 • Soroptimistclub Ede steunt dit jaar het project School for Justice, een uniek opleidingsprogramma van Free a Girl in onder meer India. Free a Girl zet zich in om minderjarige meisjes uit de prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Op dinsdag 5 maart 2019 zullen we daarvoor weer de benefiet-filmavond Movie and More organiseren bij Pathé in Ede.
  Binnenkort zal daarover meer informatie beschikbaar zijn, kaartjes zijn vanaf januari 2019 te verkrijgen.

  Publicatiedatum

 • Soroptimist Club Ede goes Europe… dankzij een uitnodiging van de Duitse zusterclub Schwäbisch Hall. In Brussel ontmoetten leden van de Nederlandse en Duitse club (en Duitse partners) twee Europarlementariërs. Ook woonden de Soroptimisten (deels) een zitting bij.

  Publicatiedatum

← ouder nieuwer →