Nieuws

 • Op initiatief van een van de Edese Soroptimisten is de aanvraag in gang gezet en dit werd enthousiast ondersteund door een groot aantal maatschappelijke organisaties waar Grytsje zich voor inzet of voor heeft ingezet: projecten voor vrouwen en meisjes in Ede en wereldwijd en voor andere maatschappelijke doelen

  Geplaatst

 • Vanwege de corona-crisis is de editie 2020 van 31 maart verplaatst naar 10 november.
  Al gekochte kaartjes blijven geldig.

  Geplaatst

 • Op 31 maart zal de veertiende editie van Movie and More plaatsvinden, met weer een hele mooie film (Bombshell) en een geweldig doel voor de opbrengst ervan (Kibeho Embroideries in Rwanda).

  Geplaatst

 • Meer dan 50 aanwezigen hebben maandagavond 25 november bij de historische Concordiamolen in Ede symbolisch ‘nee’ gezegd tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Woorden, gesproken en gezongen, zetten deze belangrijke boodschap kracht bij. De Gelderlander: In Ede kleurt de wereld even oranje in de strijd tegen geweld tegen vrouwen

  Geplaatst

 • Vanaf 25 november worden in het kader van ‘Orange the World’ beeldbepalende gebouwen in de Food Valley 16 dagen lang oranje verlicht: de Cuneratoren in Rhenen, de Concordiamolen in Ede, hotel De Wereld en het gemeentehuis van Wageningen, de RK kerk in Bennekom en het gemeentehuis van Renkum.
  Dat is vanwege de wereldwijde actie Orange the World, mede op initiatief van Soroptimistclubs wereldwijd, waarmee aandacht wordt gevraagd voor het bestrijden van geweld tegen vrouwen en meisjes.

  Geplaatst

← Ouder Nieuwer →