Movie and More 2020 komt eraan!

Op 31 maart zal de veertiende editie van Movie and More plaatsvinden, met weer een hele mooie film en een geweldig doel voor de opbrengst ervan.

Gebaseerd op het zeer succesvolle en internationaal erkende Mapula Embroideries in een township bij Pretoria, is er een ‘dochterproject’ in een arme uithoek van Rwanda opgezet: het Kibeho Embroideries Project. De eerste 30 arme vrouwen kunnen er door verkoop van hun aangeleerde borduurwerk inmiddels al in hun levensonderhoud voorzien, hun ziekenfonds betalen en hun kinderen goed voeden. Hun aanzien in Kibeho is gestegen en ze ontwikkelen naast borduren tal van andere vaardigheden.
SI Ede heeft het initiatief genomen voor een projectaanvraag gericht op verdere uitbreiding van het project naar 60 vrouwen.
Lees meer hierover op onze pagina Projecten.

Om een bijdrage te kunnen leveren aan dit project in Rwanda organiseert SI club Ede weer het inmiddels traditionele Movie and More, en wel op 31 maart a.s. Iedereen is welkom op dit event, waarop de indrukwekkende film Bombshell vertoond wordt, er weer een loterij zal zijn en een (optioneel) internationaal buffet.
Als extra zal het borduurwerk (in de vorm van tassen) ook te koop zijn; als koper/ontvanger word je blij van om zo’n Afrikaanse ‘cultuurdrager’ te kunnen gebruiken.

Zie voor meer informatie ook onze pagina Movie and More


← Ouder Nieuwer →