Nieuwe datum voor Movie and More 2020

Vanwege de corona-crisis is de editie 2020 van 31 maart verplaatst naar 24 november. In plaats van een filmavond organiseren we een online event.

Voor deze 14e editie zouden zoals gebruikelijk meer dan 500 bezoekers in Pathé Ede een film bezoeken, met Kibeho Embroideries Project in Rwanda als goed doel. Ook was ruim de helft van de beschikbare buffetkaartjes verkocht en hadden tal van sponsors al hun bijdrage geleverd in geld of in de vorm van loterijprijzen. Deze inspanningen gaan gelukkig niet verloren, dankzij het uitstel naar een datum in het najaar. En zo kunnen de armste vrouwen van Kibeho alsnog de steun vanuit Ede krijgen voor hun borduurproject en daarmee hun economische zelfstandigheid vergroten.

Aanmelden?

Je kunt je voor het online event aanmelden via movieandmore@soroptimistede.nl. Let op: deadline voor aanmelden is 15 november.
Als je al een kaartje had gekocht voor het oorspronkelijke event in maart, geef dan ook door via welk Soroptimist-lid je het kaartje had gekocht

Wil je in de tussentijd het project steunen?

Donaties voor het Kibeho Embroideries (zie ook onze subpagina) zijn welkom op het rekeningnummer van Soroptimist Club Ede, IBAN: NL29 ABNA 0470 9767 48 o.v.v. donatie Kibeho: het project in Rwanda, dat de Edese Soroptimisten samen oppakken met de Soroptimisten van SI Pretoria/Tshwane en met Netty Butera, projectcoördinator en de vrouw van de Rwandese ambassadeur in Zuid-Afrika. Feitelijk is dit een vervolg op het in 2012 mede door ons gesponsorde en nog steeds goed lopende Mapula project in Zuid-Afrika.

We hopen jullie op 24 november online te kunnen begroeten.


← Ouder Nieuwer →