Nieuwe datum voor Movie and More 2020

Vanwege de corona-crisis is de editie 2020 van 31 maart verplaatst naar 10 november

We zijn blij in samenwerking met Pathé Ede tot deze alternatieve datum te zijn gekomen.
Voor deze 14e editie zouden zoals gebruikelijk meer dan 500 bezoekers de film Bombshell bezoeken, met Kibeho Embroideries Project in Rwanda als goed doel.Ook is ruim de helft van de beschikbare buffetkaartjes verkocht en hebben tal van sponsors hun bijdrage geleverd in geld of in de vorm van loterijprijzen. Deze inspanningen gaan gelukkig niet verloren, dankzij het uitstel naar een datum in het najaar. Op deze manier hopen we onze bezoekers alsnog een hele mooie avond te bezorgen; in overleg met Pathé wordt nog bekeken welke film zal worden vertoond. En zo kunnen de armste vrouwen van Kibeho alsnog de steun vanuit Ede krijgen voor hun borduurproject en daarmee hun economische zelfstandigheid vergroten. Op 10 november zullen ook de prachtig geborduurde tassen uit Rwanda te koop worden aangeboden,

Wat als je al kaartjes hebt gekocht?

Bewaar je filmkaartje goed; dit blijft het toegangskaartje voor het evenement op 10 november. Dit geldt ook voor al gekochte buffetkaartjes. Via de website en Facebook zullen we na de zomer weer de promotie starten voor het event; kaartjes kopen is nog steeds mogelijk.
Weet je nu al dat je op 10 november verhinderd bent? Dan is het tot 30 april mogelijk geld terug te krijgen door het kaartje weer in te leveren. Dat kan via de Soroptimist bij wie je het kaartje hebt gekocht, of bij Soroptimist Club Ede als je via movieandemore@soroptimistede.nl hebt besteld.

Wil je in de tussentijd het project steunen?

Donaties voor het Kibeho Embroideries (zie ook onze subpagina) zijn welkom op het rekeningnummer van Soroptimist Club Ede, IBAN: NL29 ABNA 0470 9767 48 o.v.v. donatie Kibeho: het project in Rwanda, dat de Edese Soroptimisten samen oppakken met de Soroptimisten van SI Pretoria/Tshwane en met Netty Butera, projectcoördinator en de vrouw van de Rwandese ambassadeur in Zuid-Afrika. Feitelijk is dit een vervolg op het in 2012 mede door ons gesponsorde en nog steeds goed lopende Mapula project in Zuid-Afrika.

We hopen ieder van jullie op 10 november in goede gezondheid te kunnen begroeten in Pathé Ede


← Ouder Nieuwer →